Na dergoni mesazh.


Përfaqësuesit tonë të konsumatorëve janë të angazhuar për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja dhe përmbushjen e çdo nevojë që mund të keni . Ne do të duan të dëgjojmë nga ju ! Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm në mënyrë që ne mund të ju ndihmojë.


Informatat për kontakt...

Tel : /+381 290 320 197 /+381 290 320 813 / +381 290 322 005 /+38344116814
E-mail : info@elsamks.com elsamks@yahoo.com