"Loading..."
  • Struktur Çeliku, Mjeshtëri Termike, Integritet Galvanizues.
    Mirë se vini në Elsam L.L.C
  • Struktur Çeliku, Mjeshtëri Termike, Integritet Galvanizues.
    Mirë se vini në Elsam L.L.C
  • Struktur Çeliku, Mjeshtëri Termike, Integritet Galvanizues.
    Mirë se vini në Elsam L.L.C
Katalogu Shqip #001
04/10/2023
Katalogu Anglisht #002
04/10/2023

CERTIFIKATA TONA

Certifikatat

Ne perpjekje per te arritur standardet me te larta te cilesise dhe sigurise, ne kemi arritur te fitojme dhe te mbajme disa certifikata te rendesishme, perfshire Certifikatat ISO dhe Certifikaten CE.

CE Çertifikatë
CE Çertifikatë
Çertifikatë Valide
ISO 9001
ISO 9001
Çertifikatë Valide
ISO 3834
ISO 3834
Çertifikatë Valide