Ndërtimi i kontruskionit të celikut per Bau Market 6000m2 ...

Lexo më shum

...

Lexo më shum

PANAIRI EXPO GROUP TIRANA

PANAIRI EXPO GROUP TIRANA

...

Lexo më shum

...

Lexo më shum

...

Lexo më shum

Rezervuar nentokesor

Rezervuar nentokesor

...

Lexo më shum

Projekti ne proces per Fushe Kruja Cem- Shqiperi

Projekti ne proces per Fushe Kruja Cem- Shqiperi

...

Lexo më shum

Prodhimi dhe Montimi i Kembyesit

Prodhimi dhe Montimi i Kembyesit

...

Lexo më shum

BREZOVICA 2016

BREZOVICA 2016

...

Lexo më shum